Original War Support Bug Tracker
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
OPEN  Bug report #245  -  Bad loading icons' position in mods
Posted Dec 26, 2015 - updated Feb 05, 2016
action_vote_minus_faded.png
0
Votes
action_vote_plus_faded.png
Issue details
  • Type of issue
    Bug report
  • Status
     
    New
  • Assigned to
    Not assigned to anyone
  • Progress
       
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
  • Posted by
     Sebeg
  • Owned by
    Not owned by anyone
  • Estimated time
    Not estimated
  • Time spent
    No time spent
  • Category
    Not determined
  • Resolution
    Not determined
  • Priority
    Not determined
  • Reproducability
    Not determined
  • Severity
    Not determined
  • Targetted for
    icon_milestones.png Not determined
Issue description
Sand of Siberia has a new positions of icons. It is loading when game is starting, not when mission is loading. For example, if you are running OW and after u r changing mod by game, you have old positions, BUT if you run Settings > Choose mod, u have new positions.

I loaded Sand of Siberia by Settings and after changed to Default, I had new positions from mod.

https://gyazo.com/438a94f85255f1ed6cc3e178e8c634b6

Yep, my english is bad, but i wish u will understand what i wrote.
Steps to reproduce this issue
In description.

#1
Comment posted by
 Parmun
Dec 26, 18:42
It takes all of changed values (e.g. attack values of vehicles) from the mod which was loaded as first, so you can buff Arabian and American vehicles and nerf Russian. It allows you can play very hard and unbalanced missions (or do a blitzkrieg on every base in 15th mission with just Burlak in Masha :D). I think about repairing it by forcing refresh of /Data with every change of mod.
#2
Comment posted by
 Sebeg
Dec 26, 18:46
Can you just change that, or no? smileys/2.png
#3
Comment posted by
 Parmun
Dec 27, 01:11
I, personally, can't because the only people here who has the ability to repair this problem are the ones who has the source code, namely Stucuk and Radzio. I'm just suggesting the way to fix that
#4
Comment posted by
 Stucuk
Feb 05, 21:54
Sorry this bug report got lost in the sea of other reports. I don't understand what your saying is wrong. What positions of what things?